Nouto- ja hallintakurssi lintukoirille 7-9.8.2020


Kaipaatko neuvoja ja harjoitusta luotettavan pysähtymisen (SEIS!) tai noudon kouluttamiseen liittyen?

7-9.8.2020 Lapin spanielikerho ja Lapin Nuuskut järjestävät yhteistyössä perustaitoteemaisen koulutuksen, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset koirat, myös pennut taitoihin katsomatta. Tämän koulutuksen tavoitteena on paneutua juuri niihin lintukoiran koulutuksen perustuksiin, joiden päälle kaikki laji- ja metsästyskoulutus rakentuu.

Koulutuksessa on kolme erillistä osaa – PE 7.8 klo 18-20 luento perustaidoista, LA 8.8 SEIS! koulutusta ja SU 9.8 paneudutaan noutamisen saloihin ja ratkotaan mahdollisia pulmia.

Kouluttajana toimii lintukoirien kouluttamiseen erikoistunut eläintenkouluttaja (AT) Ulla Ruistola, Ulla on pitkän linjan cockeriharrastaja, harrastaa metsästystä ja spanielikokeita, ja kasvattaa metsästyslinjaisia cockereita (Lady Split’s). Lisätietoja Ullasta sekä mm. blogi löytyy koiraharrastaja.fi sivuilta.

Voit ilmoittautua luennolle, koirakkopaikalle tai kuunteluoppilaaksi. Tarkemmat tiedot löydät alla olevasta linkistä ja ilmoittautuminen tapahtuu samalla lomakkeella. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

https://forms.gle/vrdXMQQYh38wS3VM9